6 באוגוסט 2015

מתכון לעוגת ביסקוויטים


עוגה טעימה, מתוקה ובעיקר קלה להכנה. כמה שהיא קלה להכנה כך עוצמת האהבה שהילדים רוכשים כלפיה. השבוע הכנתי אותה בעזרת הילדים והקטן גילה אותה לראשונה ונכבש גם הוא.

הכינו מראש:
חבילת ביסקוויטים (אפשר לערבב שוקולד ווניל)
חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
2 חבילות שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
חצי כוס סוכר
שוקולד מריר.
מערבל
תבנית של "אינגליש קייק".
תוספת מעניינת – פירות כמו תותים או ענבים לקישוט.

אופן ההכנה
  • לוקחים את המערבל ומכניסים לקערה את כל המצרכים ברשימה (ללא הפתי בר כמובן) עד שנוצר קרם סמיך (כמו קצפת). הילדים מאד אוהבים לשפוך את המוצרים למערבל.
  • שופכים את כל הבלילה לתבנית ה"אינגליש קייק"
  • אחרי שהבלילה נמצאת בתבנית, מכניסים ביסקוויטים, אפשר לאורך או לרוחב – תנו לילדים ליהנות מהכנסת הביסקוויטים לתוך הבלילה.
  • מכניסים את התבנית להקפאה.
  • לפני ההגשה מוצאים כדי שיפשיר מעט, הופכים את התבנית על מגש ומגרדים מעל שוקולד מריר.
  • אם חשבתם לגוון עם הפירות – אז תנו לילדים לחתוך אם הם גדולים ולסדר בתחתית התבנית את הפירות לפני ששופכים את הבלילה.
  • אחרי שזה מוכן אפשר לשמור את העוגה במקרר או במקפיא תלוי אם רוצים "עוגת גבינה" או "עוגת גלידה".



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה