רול קובני - רול סיגר פריך במילוי בשר
מאת: קרן-אורמצרכים:
- עלי סיגר
- חצי בצל חתוך לקוביות
- עלי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
- כחצי כוס צנוברים
- 500 גרם בשר בקר טחון
- פירורי לחם
- תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל שחור
לציפוי:
- פירורי לחם
- שומשום
- תערובת נוזלית של מים עם קמח
- מחבת עמוק

הוראות הכנה:
- לערבב את הבשר, בצל עלים, צנוברים, מלח ופלפל ומעט פירורי לחפ ביחד
- מטגנים עד שהבשר הופך לחום (לא בישול מלא)
- פורסים את העלה סיגרעל משטח יבש, וממלאים כ-2 כפות בכל עלה.
- מגלגלים וסוגרים עם תערובת הדבק של מים וקמח.
- טובלים את הרול בתוך התערובת הנוזלית של מים וקמח ולאחר מכן טובלים בתוך תערובת של פירורי לחם ושומשום.
- מטגנים בשמן עמוק עד להצהבה ( טיגון קצר על אש גבוהה)
- מוצאים עלצלחת מרופדת בנייר סופג שמן.
- מגישים עם רוטב טחינה או רוטב פטריות.
בתאבון :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה