התוספת האולטימטיבית שמלווה אותי מילדות. תפוחי אדמה טעימים מתובלים בפפריקה ובצל מטוגן. המתכון של אמא:
מצרכים לכ-4 מנות
5 תפוחי אדמה אדומים גדולים, חתוכים לקוביות בגודל של כ-3 ס״מ על 3 ס״מ
2 בצלים גדולים חתוכים דק דק
שמן לטיגון הבצל (לא לטיגון עמוק)
1 כפית גדושה של פפרקיה מתוקה
מלח לפי הטעם
2 בצלים גדולים חתוכים דק דק
שמן לטיגון הבצל (לא לטיגון עמוק)
1 כפית גדושה של פפרקיה מתוקה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח. לטעום את המים, שיהיו מלוחים (טיפה יותר ממה שאתם רגילים) בערך 3 כפיות שוטוח של מלח עד לריכוך. מבשלים בערך 18 דקות ברתיחה.
בנתיים מטגנים היטב את הבצל עד שהוא מקבל צבע חום בהיר.
מוסיפים כפית פפריקה מתוקה ומורידים מהאש.
אחרי שהתפוחי אדמה התבשלו מרוקנים את המים ושופכים את תערובת הבצל לסיר.
מנערים בעדינות את הסיר כדי שהבצל יעטוף את תפוחי האדמה, ולא מערבבים עם כף כדי שתפוחי האדמה לא יתפרקו.
מגישים ואוכלים בהנאה!
בנתיים מטגנים היטב את הבצל עד שהוא מקבל צבע חום בהיר.
מוסיפים כפית פפריקה מתוקה ומורידים מהאש.
אחרי שהתפוחי אדמה התבשלו מרוקנים את המים ושופכים את תערובת הבצל לסיר.
מנערים בעדינות את הסיר כדי שהבצל יעטוף את תפוחי האדמה, ולא מערבבים עם כף כדי שתפוחי האדמה לא יתפרקו.
מגישים ואוכלים בהנאה!
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה