2 בפברואר 2016

עוגת גבינה לבנה ללא אפיה - תנובה

עוגת גבינה לבנה ללא אפיה - תנובה

מתכון בטוח
מאת: קרן-אור - תנובה

מצרכים:
- 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32%
- 2 גביעים (500 גרם) גבינה לבנה 5%
- גביע (200 מ"K) שמנת חמוצה 15%
- 2 יח' חמאה (20 גרם)
- פירורי עוגיות (300 גרם)

** הערכה איננה כוללת **
- 2/3 כוס (120 גרם) סוכר
- 1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
- 1 כפית נס קפה מומס ב-50 מ"ל מים ( או מנת אספרסו) - לא חובה
- גרידת קליפת לימון ו/או 1 כפית תמצית וניל - לא חובה

**תבנית עגולה 24''



אופן ההכנה:
- ממיסים את החמאה עם הקפה ומערבבים עם 2/3 מכמות פירורי העוגיות (200 גרם). מהדקים את התערובת הפירורים אל תחתית תבנית 24 ס"מ.
- מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
- מקפלים פנימה בעדינות את הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה ואת גרידת הלימון ו/או תמצית הוניל.
- יוצקים לתבנית עם בסיס הפירורים ומצננים במקרר למשך הלילה.
- כשעה לפני ההגשה מומלץ להעביר את העוגה למקפיא.
לפני ההגשה מפזרים מעל את יתרת פירורי העוגיות (100 גרם).
- בתאבון..

ניתן לשמור מכוסה בקירור עד יומיים.
חג שבועות שמח ופשוט טעים!

לסרטון צפו כאן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה