30 בנובמבר 2015

קציצות עוף במרק דלעת וקישוא


מתכון חמים וטעים ליום חורפי בבית שנמאס לכם להכין שוב מרק עוף. מתכון משפחתי שילדים אוהבים והכי חשוב קל להכנה

המצרכים:
· שניצל עוף טחון.
· פרורי לחם (לא חובה רצוי)
· מלח /פלפל ותבלין בשם :" בהרט "
· פטרוזיליה (לפי הטעם)
· קערה
· דלעת
· 2 קישוא
· בצל גדול
· שום
· שמן זית
· סיר גדול
· מים

אופן ההכנה:
· מערבבים בקערה את העוף הטחון עם פטרוזיליה קצוצה וטיפה פרורי לחם, מלח פלפל ושמים רגע בצד.
· חותכים את הבצל לעיגולים, את הדלעת לקוביות גדולות, את הקישוא לעיגולים וקוצצים שום.
· בסיר עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל , מוסיפים את השום ואז את הדלעת והקישוא.
· מוסיפים מים שיכסו היטב ומטבלים עם הבהרט מלח ופלפל.
· נותנים למרק לרתוח.
· משאירים את המרק על האש הגבוה שיבעבע כל הזמן ומתחילים להוסיף עיגולי בשר מהקערה שהכנו מראש.
· זהו. נותנים להכול להתבשל היטב על אש קטנה .

המלצה: הכינו בצד סיר אורז לבן. מוזגים את המרק על האורז...טעים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה