20 באוקטובר 2016

מתכון: קונכיות בצק סיגר במילוי בשר

קונכיות סיגר במילוי בשר

מאת: קרן-אור

מצרכים:
- עלי סיגר
- חצי בצל חתוך לקוביות
- כחצי סלסלת פטריות טריים חתוכים לקוביות
- 400 גרם כבד חתוך לקוביות
- 500 גרם בשר בקר טחון (במקום הטחון אפשרי להוסיף בשר בקר חתוך לרצועות דקות)
- 500 גרם קוביות עוף
- תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל שחור


- מחבת עמוק



הוראות הכנה:
- לטגן במחבת העמוק עם שמן את הבצל עד שנעשה שקוף זהוב.
- מוסיפים את הקוביות כבד ומערבבים.
- מוסיפים את הפטריות ןמערבבים.
- מוסיפים את הבשר טחון ומערבבים. סוגרים את המכסה עד שהבשר נהפך לצבע חום.
- מוסיפים קוביות עוף ומערבבים.
- טיגון קצר כדי שהעוף לא יתייבש ומסירים מהאש.
- שמים את הבצק סיגר בתוך קונוס או קערה (אני השתמשתי בתבנית קפקייק חד פעמי)
- ממלאים את הסיגר וסוגרים עם תערובת של קמח ומים או איך שרוצים (אני לא סגרתי)
- שמים בתנור ל 180 מעלות עד שמצהיב
- מוצאים, מצננים מגישים ואוכלים..

בתאבון :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה